• Kamagra Zselé / 3 doboz -21 tasak

Kamagra Zselé / 3 doboz -21 tasak
A Kamagra zselé legfőbb előnye a gyors felszívódás, ennek köszönhetően a hatás már 20 percen belül jelentkezik. A csomagolás 7 darabos kiszerelésben kapható, így minden nap új ízt próbálhat ki. Minden tasak 100mg sildenafilt tartalmaz, amely a merevedési zavart akár 4 – 6 órára kezeli. A zselét nem szükséges vízzel bevenni, gyorsan felszívódik a szájban és egyenest a vér áramba jut. A Kamgara zselé – Oral Jelly az egyik legkedveltebb termékünk.

Ajánlott adagolás
Nem ajánlott egy zacsónál többet bevenni – 100mg sildenafil naponta. A Kamagra zselé nem afrodiziakum! Az erekció kiváltásához szexuális stimulációra van szükség.

Kamagra zselé és alkohol
Alkohol fogyasztása esetén a hatás csökkenhet. Zsíros, nehéz ételek egyaránt csökkenthetik a Kamagra Oral Jelly hatását.

Kamagra zselét, nem ajánljuk azoknak a férfiaknak akik…
-szív problémáik vannak vagy infarktusuk volt
-problémáik vannak a ver nyomással
-allergiásak a sildenafilre – Kamgra zselé összetevője
-olyan készítményeket fogyasztanak amelyek nitrátot tartalmaznak, vagy amelyeknek a használata nitrogén-oxid termelést eredményez, például amylnitrít, -olyan gyógyszerek amelyek az angina pectoris (“mellkasi fájdalom”) kezelésére szolgálnak. A Kamagra Oral Jelly növeli ezen gyógyszerek hatását


Az idösebbek számára az ajánlott napi adag – 50mg.

Vesebetegségben szenvedő férfiak a Kamagra zselét napi 25mg-ban fogyazthatják, azaz ¼ a zacskóból naponta. Amennyiben más gyógyszereket is fogyaszt, kérjük konzultálja a Kamagra Oral Jelly fogyasztását az orvosával. Különösen a Cimetide, Kotokonazol es Erythromycin használata esetében.

Mellékhatások
A mellék hatások általában enyhék és csak átmenetiek. A leggyakoribb mellék hatások közé tartozik a ej fájás és arcpír. Ritkább mellék hatásai a Kamagra Oral Jellynek megmutatkozhatnak emésztési zavarokban, orr dugulásban, szédülésben vagy átmeneti látás zavarban. Amennyiben az erekció 4 – 6 óránál tovább tart, forduljon orvosához.

Tárolja az eredeti csomagolásban, gyermekekől elzárva.

Tárolja 10 – 30 °C.

Kamagra Zselé / 3 doboz -21 tasak

  • 16.490Ft


Címkék: kamagra, zsele, oral, jelly, snap, pack

Kamagra Oulet - Kamagra Rendelés Olcsón