• Kamagra Rágótabletta 4 levél / 16 szem

Kamagra Rágótabletta 4 levél / 16 szem


Kamagra Rágótabletta egy új fejlesztésű potencianövelő, mely hatékonyan kezeli a erekciós problémákat és jelentősen erősítik a nemi potenciát. Azok a férfiak is bátran alkalmazhatják, akiknek semmiféle potenciaproblémájuk sincs.

 

 

Kamagra rágótabletta előnyei– hatóanyag teljes felszívódása

– intenzív hatásmechanizmus

– enyhe méretnövelő hatás

– kellemes íz

– kevés mellékhatás

– kielégítő ár

 

Kamagra Rágótabletta használataKamagra Rágótabletta szedése ugyanolyan lényeges, mint a használati gyógyszer leírások szerint eljárni, ugyanis csak így lehet garantálni, hogy a ragyogó potenciaerősítő szer megfelelő eredményességével valóban fokozza a szexuális teljesítményt. A pirula szájba vételét követően a tabletta szétrágott darabjaiból a kémiai hatóanyagok elterjednek a szervezetben és hamar hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel ellentétben Kamagra Rágótabletta használatakor sokkal tökéletesebben szívódnak fel a hatóanyagok és a vágyott erekció ennek köszönhetően tartósabb és erősebb lesz. Egy kevés folyadékkal könnyedén szétrágható és 30 másodpercen át való ízlelése után a nyálkahártya révén a véráramba jut. Kamagra rágótabletta használata során alkohol, koffein és energiaital fogyasztása nem javasolt.


 

Kamagra Rágótabletta mellékhatásaiMellékhatások nem mindig jelentkeznek használatánál. Mellékhatási tünetek előfordulási gyakorisága függ az adott szervezet erősségétől , az immunrendszertől, a betegségektől és az esetlegesen szedett gyógyszerek összetevőitől. Kamagra Rágótabletta eseti vagy hosszabb távú gyógykezelés célú szedése előtt ajánlott az általános orvosi kivizsgálás, hogy szakember döntse el a szedése kockázatos-e vagy sem, és,hogy mekkora adag felel meg induló adagként a fogyasztó számára.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

– fejfájás

– fényérzékenység

– enyhe szédülés

– szájszárazság

– orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.
Kamagra Rágótabletta ritkább mellékhatásai közé tartozik a

– vérnyomás ingadozás,

– erősebb migrénes fejfájás

 

Kamagra Rágótabletta tárolásaA gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvességtől védett, száraz helyen tárolandó 10-30 °C-on. Gyermektől hozzáférhetetlen helyen, nehogy hozzáférve kárt okozzon az egészségében. A készítmény a lejárati időnek belül használható fel; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírásokat szerint kell eljárni.


Kamagra Rágótabletta 4 levél / 16 szem

  • 22.490Ft
  • 19.990Ft


Címkék: kamagra, ragotabletta

Kamagra Oulet - Kamagra Rendelés Olcsón