Kamagra Zselé

A Kamagra gél a Kamagra termékcsalád egyik legfiatalabb összetevője, és az első Kamagra 100 mg potencianövelő eszköz régebbi verziójának továbbfejlesztett változata. Az első számú hatóanyag a szildenafil, amelyet sok szempontból módosítottak, Viagra készítmény olcsóbb változata, fokozott energiahatékonysággal. A Kamagra gél nemcsak szupergyors sebességgel képes a zászlót felállítani és a szexre alkalmassá tenni, hanem megoldhatja az önbizalom problémáját is.

Kamagra Zselé ára, az eredeti Kamagra Zselé

A Kamagra gél ára 1100 és 1500 forint között mozog. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén kaphatunk csak ennél olcsóbban eredeti Kamagra Zselét. A nagyon olcsón  utcai árusoktól is kaphatnak Kamagra Zselét, de megfigyelhető, hogy általában ezek hamisítványok. Nagyon veszélyesek lehetnek a felhasználóikra.

Kamagra zselé használata

Amikor levágja a tasakot, egy gélszerű anyagot talál benne. Miután elfogyasztotta és a szájában tartotta, 30 másodpercig várnia kell, hogy a gél korábban felszívódhasson a nyálkahártyán, majd lenyelhesse.

A Kamgara zselé – Oral Jelly hatása

A Kamagra Zselé (Oral Jelly) nemcsak gyors, hanem hatékony is. A többi erőteljes termékhez hasonlóan a Kamagra Zselé (Oral Jelly) hatékonysága az erősebb és markánsabb véráramlást eredményez. Minél erősebben áramlik a péniszbe a vér, annál tovább tart az erekció, kb. 240 percig. A legerősebb eredményeket 60 perc múlva láthatjuk, de tudnunk kell, hogy szexuális stimulációra van szükség a hatás eléréséhez. Az eredmények kevesebb mint negyed órával érezhetők a Kamagra gél alkalmazása után, ami sok boldog hoz a szexuális élet szerelmeseinek.

A Kamgara zselé – Oral Jelly adagolása

A Kamgara zselé – Oral Jelly csomagolás "egyszeri adag" feliratú. Kamagra gélt 24 óránként  csak egyet használhat fel. Ezért csomagolják 7 különböző ízbe, és minden nap különböző ízű gélt vehet be.